Strada Intrarea Paulis, nr. 4 Militari, Ilfov, Romania

Mituri neadevărate despre epilarea definitivă cu laser

Mituri neadevărate despre epilarea definitivă cu laser

În ultimii ani, atât femeile, cât și bărbații au devenit foarte interesați de epilarea definitivă cu laser. Mulți dintre ei au întrebări cu privire la utilizarea pe termen lung a acestui tratament de înfrumusețare.

Cu toate acestea, preocupările lor au fost înlăturate de opinia unui dermatolog. În acest articol, puteți afla dacă îndepărtarea definitivă a părului prezintă anumite riscuri pentru sănătate. Un lucru pe care l-au dezvăluit dermatologii este că lumina laser nu dăunează organismului. Mai jos veți găsi răspunsuri la principalele întrebări care provoacă îngrijorare pentru unele persoane cu privire la epilarea definitivă.

Epilarea permanentă cu laser provoacă infertilitate?

Această problemă a provocat îngrijorare, în special în rândul femeilor tinere. Se temeau că epilarea ar putea deteriora ovarele și poate provoca infertilitate. Răspunsul este nu. Epilarea permanentă cu laser exercită doar un efect termic asupra foliculului de păr și nu atacă țesutul din jur. Această procedură permanentă de îndepărtare a părului cu laser nu provoacă infertilitate.

Ovarele nu sunt afectate atunci când această procedură este utilizată în zona inghinală. Efectul laserului este foarte superficial, lucrând doar la rădăcina firului de păr, la o adâncime de 1-2 mm de suprafața pielii. Laserele funcționează doar pe foliculii de păr și sunt foarte aproape de suprafața pielii. Nu poate ajunge la organe. Se află mult mai adânc decât foliculul de păr. Deoarece ovarele sunt organe profunde, ele nu sunt afectate de îndepărtarea permanentă a părului cu laser. Lungimea de undă a luminii laser este mică și determinată cu precizie de experți.

Epilarea cu laser poate afecta vasele capilare?

Răspunsul este nu. Lumina laser aplicată pe piele nu dăunează vaselor mici de sânge din piele. Din acest punct de vedere, nu există niciun risc. Tratamentul de îndepărtare a părului cu laser este neinvaziv și nu are efecte adverse asupra vaselor capilare.

Este epilarea cu laser periculoasă pentru față?

Răspunsul este nu. Epilarea definitivă se poate face și pe față, deoarece există și păr nedorit în anumite zone. Îndepărtarea părului facial nu este periculoasă pentru față. Înainte de tratament, se selectează tipul de laser, tehnica de aplicare, tipul de piele și caracteristicile individuale ale fiecărui pacient.

Epilarea cu laser poate provoca cancer de piele?

Răspunsul este nu. Epilarea permanentă cu laser nu are același efect ca lumina UV. Prin urmare, acest tratament de epilare permanentă nu provoacă cancer.

Esti in locatia DermEpil Militari, Schimba locatia de mai jos, folosind butoanele afisate.

Herastrau Tineretului Corbii Mari Galati Ploiesti Pitesti Brasov