Strada Intrarea Paulis, nr. 4 Militari, Ilfov, Romania

Beneficiile medicale ale împachetărilor

Beneficiile medicale ale împachetărilor

Împachetările corporale pot oferi un tratament optim în funcție de gradul de deteriorare a grăsimii subcutanate. Eficacitatea ingredientelor active ale produselor aplicate (extract de alge, ceai verde) se remarcă prin reducerea aspectului celulitei încă de la prima ședință.

Acest tratament are ca scop detoxifierea și eliminarea toxinelor din organism. Tunelul cu infraroșu este cea mai recentă saună profesională cu multiple efecte benefice asupra organismului pentru a trata obezitatea, celulita, aspectul pielii.

Căldura care pătrunde în infraroșu activează procesul de transpirație în organism, iar poluanții sunt expulzați prin pori cu transpirație. Utilizarea căldurii infraroșii elimină aproximativ 25-30% din grăsime, metale grele și poluanți din organism, aproape de două ori mai mult decât o saună obișnuită.

Împachetările corporale au multe beneficii pentru frumusețe și sănătate și sunt recomandate pentru toate vârstele și condițiile fizice.

Beneficiile împachetărilor în tunel:

 • Tratarea celulitei
 • Accelerarea metabolismului
 • Slabire rapidă
 • Tratarea retenției de apă
 • Îmbunătățirea aspectului pielii
 • Hidratare
 • Îmbunătățirea circulației sangvine
 • Ajută la pătrunderea în profunzime a unor produse cosmetice active
 • Ameliorează întinderile musculare și durerile articulare
 • Efecte benefice asupra sinuzitelor
 • Efecte benefice asupra afecțiunilor ovariene

9 motive să încercați tratamentul în tunel

1. Ajută la scaderea în greutate, adică să slăbești fără să faci NIMIC. Razele infraroșii au un efect puternic și în ceea ce priveste arderea caloriilor și controlul greutății (Într-o ședință de 45 de minute arzi între 600 – 1000 de calorii, ca și când ai fi alergat 5 km). Sistemul cu raze infrarosii este perfect pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, duc o viață sedentară.

2. Reduce semnele de îmbătrânire. Pregătește-te să strălucești! Circulația sângelui este îmbunătățită, în special în straturile superficiale ale pielii.

3. Reduce celulita. Căldura ajunge la nivelul celular și volumul celulelor adipoase este mult redus. În același timp, transpirația elimină apa și toxinele.

4. Activează circulația sângelui. Căldura dilată vasele de sânge și îmbunătățește fluxul sanguin periferic. Inima face eforturi mai mari pentru a livra sânge la extremități.

5. Elimină toxinele cu ușurință și mențineți corpul mai tânăr.

6.Îmbunătățește activitatea celulară și sistemul imunitar. Încetinește procesul de îmbătrânire și crește elasticitatea.

7. O modalitate naturală de a calma durerile musculare și articulare.

8. Un mod distractiv de a vă relaxa și de a vă reîncărca bateriile. Efectul termic al razelor infraroșii reduce stresul asupra organismului.

9. Infraroșul vă poate ajuta să vă relaxați și să vă simțiți mai odihniți.

Esti in locatia DermEpil Militari, Schimba locatia de mai jos, folosind butoanele afisate.

Herastrau Tineretului Corbii Mari Galati Ploiesti Pitesti Brasov