Strada Intrarea Paulis, nr. 4 Militari, Ilfov, Romania

Termeni si Conditii

DermEpil- Epilare Laser cu Dioda

DermEpil este detinut de urmatoarele societati:

 1. VINTAGE CONCEPT IMPEX SRL, CIF: Ro35281537, Nr. înmatriculare: J40/11636/15.09.2020 ROONRC.J40/11636/2020 – detine locatiile DermEpil Herastrau (Str Nisipari 7, Ap.1, Parter, Sector 1, Bucuresti, Romania) si DermEpil Ploiesti (str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, NR. 59-61A, Ap. 4, Ploiesti, Romania);
 2. DERMEPIL CLINIQUE S.R.L., CIF: 46252847, Nr. înmatriculare: J40/10687/2022, EUID: ROONRC.J40/10687/2022- detine locatia DermEpil Militari (Strada Intrarea Paulis, nr. 4,
  Militari, Bucuresti, Romania);
 3. LENSVIN SRL S.R.L., CUI: 38681759, Registru Comertului: J40/345/2018 , EUID: ROONRC.J40/345/2018 – detine locatia DermEpil Tineretului (Sos. Viilor 101, Bl 1 ,Sc.4, Ap.98, INT. 098, Sector 5, Bucuresti, Romania)
 4. DERMEPIL CS CLINIC S.R.L.CIF: 48413990, Nr. înmatriculare: J15/819/2023, ROONRC.J15/819/2023- detine locatiile DermEpil Pitesti (str. Traian, nr. 51B, jud. Arges, mun. Pitesti) si DermEpil Corbii Mari (Strada Petrolului nr 5, Sat.Corbii Mari, Judet Dambovita
  Romania)
 5. NIBAS Clinique S.R.L., CUI: 47835750, Registru Comertului: J17/461/2023, EUID: ROONRC.J17/461/2023- detine DermEpil Galati (Str. Brăilei, Nr.82, Bl.Br4c, Sc.5, Et.Parter, Ap.2, interfon 02, Galati)
 6. DERMEPIL EVOLUTION SRL CUI : 48994567 J08/3025/2023 detine DermEpil Brasov : STR CAMIL PETRESCU NR 9, BLOC33, AP 101 ET 1, IN SPATELE CRESEI NR 10

Prevederile de mai jos reprezintă, pe de-o parte, termenii și condițiile de accesare și utilizare a site-ului web www.dermepil.ro de către dumneavoastră, iar pe de altă parte, contractul dintre DermEpil, în calitate de prestator, și dumneavoastră, în calitate de beneficiar al serviciilor noastre. Astfel, executarea acestuia de către noi și dumneavoastră va avea loc în condițiile mai jos stabilite, precum și potrivit condițiilor specifice procedurilor pe care alegeți să le efectuați în Centrele DermEpil.

 1. ASPECTE ESENȚIALE DE REȚINUT:
  1. PREGATIREA INAINTE DE PROCEDURA:

    Parul se rade cu lama inainte de sedinta de epilare, urmand ca in uramatoarele saptamani, bulbii de par distrofiati dupa efectul laserului sa nu mai apara. Numai parul care se afla in faza de crestere poate fi cu succes epilat si de aceea este indicat sa nu se epileze cu ceara in ultimele 3 saptamani.

Pielea nu trebuie expusa la soare cu 3 zile inainte de epilarea cu laser si nu se aplica produse autobronzante cu minim 14 zile inainte sau alte produse pe piele in ziua epilarii.

   Se protejeaza ochii cu ochelari speciali, se acopera tatuajele si nevii aflati pe zona ce urmeaza a fi tratata si se aplica un strat subtire de gel pe intreaga suprafata de epilat. Este normal pentru client sa simta o senzatie de caldura la nivelul zonei pe care se actioneaza, insa tratamentul este fara durere si fara efecte secundare majore. Este posibil sa apara o iritatie la nivelul pielii post procedura, lucru care nu trebuie sa ingrijoreze deoarece este in totalitate de la folosirea aparatului de ras cu lama si nu de la aparatul de epilat laser.

  1. PROCEDURA DE EPILARE:

   Pentru un tratament complet, se recomanda minim 6-8 sedinte regulate dupa cum urmeaza:

– sedintele 1-4 se vor face la un interval de 4 saptamani

– sedintele 5-8 se vor face la un interval de 6 saptamani

Pentru zonele precum mustata si zona inghinala, este nevoie de minim 8-10 sedinte necesare, deoarece aceste zone sunt puternic influentate hormonal.

Numarul de sedinte recomandate pentru indepartarea majoritatii parului variaza de la o persoana la alta si in functie de factori multipli (fototip, culoarea si grosimea firului de par, respectarea recomandărilor,  densitatea piloasa, zona de interes, statusul hormonal, sexul, vârsta, metodele de epilare folosite anterior, etc.)

3% din populatie nu raspunde tratamentului de epilare cu laser.

Pe parcursul tratamentului vor mai aparea fire de par noi deoarece firul de par are mai multe etape de crestere (de regula dupa a treia sedinta), lucru ce nu trebuie sa va ingrijoreze, este un process normal, iar aceste fire de par vor fi distruse la urmatoarele sedinte de epilare cu laser.

Spre sfarsitul tratamentului este posibil sa observati ca pe corp au ramas niste fire de par mici albe, denumite si par vellus sau in limbaj popular puf. Acesta este un păr foarte fin, foarte ușor pigmentat, care se găsește pe majoritatea suprafetei corpului uman cu excepția buzelor, palmei, spatele urechii, talpa piciorului. Datorita faptului ca nu contine pigmenti de culoare, efectul laserului poate fi variabil asupra acestora, efectul de disparitie al acestuia pe parcursul tratamentului fiind diferit in functie de fiecare persoana.

Prima sedinta de intretinere se va face la aproximativ 3 luni, iar urmatoarele se vor face din 6 in 6 luni sau la nevoie.

Cu toate ca este denumita epilare definitiva, necesita dupa terminarea sedintelor, sunt necesare sedinte anuale de intretinere, deoarece chiar daca este o procedura foarte eficienta, cu rezultate excelente, rezultand in distructia a in jur de 90-95% dintre foliculii pilosi si cu efect de durabilitate de timp, poate exista o reaparitie, datorita variatiilor hormonale, diferitelor tratamente medicamentoase sau predispozitiei genetice.

Tratamentul se poate prelungi cu pana la 12-14 sedinte la persoanele care sufera de hirsutism idiopatic, sindrom de ovare polichistice, hiperplazie suprarenală congenitală, sindrom Cushing, sindrom sever de rezistență la insulina, hipertricoza, obezitate, hipotiroidie si la administrarea de medicamente ce conțin hormoni androgeni, deoarece in aceste afectiuni este stimulata cresterea si aparitia de noi fire de par.

Pentru persoanele cu probleme hormonale, predispozitie genetica sau alte afectiuni de sanatate ce favorizeaza o pilozitate excesiva, numarul sedintelor se poate prelungi in functie de caz, iar rezultatele pot fi variabile.

1.3.POST-PROCEDURA

   Datorita tehnologiei eficiente de racire si a modului de lucru in miscare, cu eficientizarea transmisiei energiei strict la nivelul dermului si protectia maximala a epidermului, reactiile post procedura si aparitia de arsura/vezicule, cruste sau riscul de hiperpigmentare sunt minimizate aproape spre disparitia acestora, rarele situatii de reactii adverse sunt aparute in contextul nerespectarii indicatiilor si a ignorarii contextului medical al pacientului. In cazul pielii sensibile, este posibil sa apara o usoara roseata sau inflamatie in zonele tratate, ce se pot ameliora cu gel cu aloe vera.

   Nu exista restrictii absolute post procedurale deoarece laserul actioneaza exclusiv la nivelul foliculului de par, respectand in totalitate straturile tegumentare.

In ziua efectuarii tratamentului recomandam sa nu folositi deodorant si sa nu faceti dusuri fierbinti, sauna sau impachetari.

Recomandam ca dupa epilare sa se foloseasca crema de protectie solara cu minim SPF 30 si sa se evite contactul direct cu soarele/solarul 3 zile inainte si 3 zile dupa procedura de epilare cu laser.

1.4.CONRAINDICATII:

  

Contraindicatii absolute (epilarea laser este interzisa)

DA

NU

Sarcina sau alaptare;

Medicamente fotosensibilizante (ex: retinoizi- Sotret, Roaccutane, Tetraciclina, Doxicilina, antimalarice, antiinflamatoare steroidiene, antibiotice);

Boli autoimune fotosensibilizante (ex: lupus eritematos sistemic, sclerodermie, vitilligo), hemofilii sau coagulopatii

Epilepsie

Leziuni traumatice, patologii infectioase sau neoplazii (cancere) la nivelul pielii

Istoric de reactii alergice severe

Expunere la soare/solar cu minim 3 zile inainte de sedinta de epilare si 3 zile dupa (risc de aparitie a unor pete pe corp)

Herpes vaginal

Contraindicatii relative (este decizia pacientului daca doreste sa efectueze procedura dupa ce a fost informat de posibilele riscuri)

 DA

 NU

Diabet necontrolat

Zone în care părul a fost eliminat prin SMULGERE – trebuie să treacă minimum 30 de zile

 Persoanele sub 18 ani – este necesar consimțământul scris al părinților

Zone cu leziuni cutanate

Imunosupresie – chimioterapie/radioterapie – se așteaptă 3-5 ANI de la terminarea tratamentului

Peeling chimic – în funcție de grad, se așteaptă între 15 și 30 de zile

Hirsutism, hipertricoză, ovare polichistice – tratamentul poate fi efectuat, dar numărul de sesiuni poate varia sau rezultatele pot fi minime

Anestezie generală- tratamentul se poate face dupa 1 lună

Anestezie locală- tratamentul se poate face la 3 zile

Afectiuni ale glandei tiroide

Melanom, nev atipic, leziuni melanocitare suspecte

Folosirea cremelor autobronzate cu 14 zile inainte de sedinat de epilare

Afectiuni hepatice/renale/cardiace severe

Metode anticonceptionale- contin hormoni ce pot afectate rezultatele epilarii defintive

Medicamente pentru cresterea parului

Premenopauza

DECLAR CA AM COMPLETAT PERSONAL SPATIILE DIN TABELUL DE MAI SUS SI CA AM INTELES CONTRAINDICATIILE TRATAMENTULUI CU LASER DIODA ENUMERATE SI NU MA AFLU IN NICI UNA DINTRE ACESTE SITUATII. NU STIU SA FI SUFERIND DE NICIUNA DINTRE AFECTIUNILE CONTRAINDICATE IN TRATAMENTUL DE EPILARE CU LASER DIODA SI NU SUNT SUB TRATAMENT CU MEDICAMENTELE CONTRAINDICATE. IN CAZUL IN CARE EFECTELE NU SUNT CELE ASTEPTATE, MA OBLIG SA ADUC ANALIZELE CERUTE CE VOR DOVEDII CA NU MA AFLU IN NICIUNA DIN SITUATIILE DE MAI SUS

    Pentru obtinerea efectului dorit si pentru rezultate cat mai eficiente este necesara respectarea tuturor indicatiilor enumerate mai sus deoarece va aducem la cunostinta ca aceste servicii sunt nerambursabile intrucat tinand cont de variabilitatea individuala si de incarcatura genetica a fiecaruia, nu se poate aprecia cu exactitate timpul necesar pana la obtinerea deznodamantului dorit, rezultatele tranzitorii nereprezentand o garantie a efectului definitiv al tratamentului prin laser Dioda cu 4 lungimi de unda.

 1. MODALITATI DE PLATA

2.1 Beneficiarul va realiza plata Serviciilor achiziționate prin următoarele modalități:
a) Plata Cash/Card la receptie
b) Online cu card bancar

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

c) Plata în rate (puteti plati in 2 rate egale pentru a beneficia de pachetul 6+2 gratis sau 8+2 gratis. Prima rata se achita la sedinta 1 si a doua rata se achita la sedinta 2.

d) Prin transfer bancar daca solicitati emiterea unei facturi in avans

3.DREPTURI ȘI OBLIGAȚII ESENȚIALE

3.1 În ceea ce privește Prestatorul, acesta se obligă să presteze Serviciile contractate de Beneficiar la standarde profesionale și să respecte programările stabilite de comun acord cu Beneficiarul.

3.2 Drepturile Prestatorului sunt:
a) Să primească plata pentru Serviciile achiziționate;
c) Să întreprindă orice acțiune pentru protejarea patrimoniului și imaginii afacerii.

3.3 În ceea ce privește Beneficiarul, acesta se obligă:
a) Să achite costul Serviciilor;
b) Să se prezinte la programările efectuate;
c) Să respecte instrucțiunile, recomandările și condițiile prealabile, concomitente și ulterioare efectuării procedurilor de epilare cu laser.

d) Sa se informeze cu privire la natura procedurii de epilare cu laser. Sistemul de epilare cu laser permite eliminarea unui numar de foliculi de par, insa exista intotdeauna parte din acestia aflati in repaus la momentul procedurii, si prin urmare, nu dispar. Astfel nu este eliminat tot parul.

e)Sa anunte cu minim 24h inainte de a anula programarea, in caz contrar va trebui sa achite sedinta

f)Sa se abțină de la a dezvălui conținutul prezentului Contract, detaliile tehnice și juridice ale Imobilului precum, fie presei, fie unor terți, online sau offline, cât și de la a face orice comentarii sau a aduce critici la adresa celeilalte Părți, sub sancțiunea unor daune în cuantum de doua mii de euro (clauză penală).

3.4 Drepturile Beneficiarului sunt:
a) Să primească executarea Serviciilor la standardele afișate, agreate;
b) Să primească executarea Serviciilor la termenele agreate de comun acord de Părți.

4. DATE CU CARACTER PERSONAL

4.1.In conformitate cu prevederile Regulamentului (ue) 2016/679 al Parlamentului European si al consiliului din 27 aprilie 2016, precum si cele ale legii 677/2001 privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, Vintage Concept Impex SRL cu sediul in str. Intrarea Paulis 4, Sector 6, Bucuresti, va informeaza ca datele personale pe care ni le-ati furnizat, precum si cele pe care ni le veti furniza (fotografii, diagnostice medicale) vor fi incluse intr-un sistem de date cu caracter personal sub raspunderea Vintage Concept Impex SRL, pentru urmatoarele scopuri:

 • gestionarea informatiilor privind identitatea, adresa de domiciuliu, adresa de mail, adresa de mail, numarul de telefon si istoricul medical al pacientului.
 • gestionarea relatiei cu Vintage Concept Impex SRL, adresand comunicarile necesare, precum si pentru facturarea serviciilor
 • informari despre ofertele si serviciile DermEpil, servicii noi

4.2.Prevederile prezentului document se completează cu dispozitiile legislatiei romane în materie, și intră în vigoare la Data Semnării. Prezentul document, împreună cu modificările și anexele sale, reprezintă voința părților și înlătură orice înțelegere verbală dintre acestea, anterioară sau ulterioară încheierii lui.

 1. RECLAMAȚII. SUGESTII.

5.1 Puteți transmite reclamațiile, sugestiile, întrebările, recenziile și comentariile dumneavoastră:

Plangerile si sesizarile se fac numai in scris pe adresa de mail : reclamatii@dermepi.ro

DREPTUL DE RETRAGERE DIN CONTRACT

  1. Serviciile sunt nerambursabile.
  2.  Dreptul de retragere poate fi exercitat în orice moment fara a mai fi nevoie ca DermEpil sa ia la cunoștință.

In cazul in care se achizitioneaza un abonament ce are sedinte gratuite cadou, si se doreste renuntarea la abonament, iar acesta nu este dus la bun sfarsit, sedintele cadou se vor pierde, iar plata va fi considerata plata pentru sedinte individuale, nu plata pentru abonament.

Esti in locatia DermEpil Militari, Schimba locatia de mai jos, folosind butoanele afisate.

Herastrau Tineretului Corbii Mari Galati Ploiesti Pitesti Brasov