Strada Intrarea Paulis, nr. 4 Militari, Ilfov, Romania

Beneficiile medicale ale epilării definitive

Beneficiile medicale ale epilării definitive

Beneficiile medicale ale epilării definitive

Epilarea definitivă cu laser a devenit una dintre procedurile cele mai întrebate în dermatologia cosmetică modernă în ultimul deceniu. Atunci când este făcută corect, epilarea cu laser oferă avantaje mult mai mari în comparație cu tehnicile convenționale mai vechi. Nu numai că acest tip de epilare definitivă poate îndepărta până la 90% din păr pe termen lung, ci este și o procedură rentabilă.

Epilarea definitiva necesita 8 ședinte consecutive urmate de o ședință anuală de întreținere. În plus, îndepărtarea definitivă a părului nu numai că te eliberează de părul nedorit, ci și de boli ale pielii, cum ar fi hiperticoza, hirsutismul și foliculita.

Beneficiile epilării definitive cu laser sunt:

1. Epilarea definitivă cu laser este un tratament non-invaziv

Această metodă nu dăunează  și chiar și cei cu pielea cea mai sensibilă pot folosi acest tratament cu laser. Studiile arată că aproximativ 5 din 10 persoane au pielea sensibilă, așa că nu este de mirare că epilarea definitivă cu laser este o alternativă excelentă pentru ei.

2. Bucurați-vă de pielea mai catifelată

Pe măsură ce tratamentul progresează (rețineți că sunt necesare una sau mai multe ședințe de epilare definitivă cu laser pentru ca rezultatele să fie considerate vizibile și de durată), această procedură va face pielea Dvs. să arate mult mai bine, devine moale și netedă. În afară de pielea catifelată, netedă și de reducerea permanentă a firului de păr, tratamentul cu laser ajută și pielea să se regenereze și să se irite mai puțin ca înainte. Acest lucru se datorează faptului că tratamentul încurajează părul să crească drept.

3. Epilarea definitivă este o investiție pe termen lung

Epilarea permanentă cu laser este, fără îndoială, una dintre cele mai bune investiții pe termen lung atunci când vine vorba de îndepărtarea părului nedorit de pe corp, mai ales având în vedere suma de bani pe care o veți cheltui de-a lungul vieții pe alte metode de îndepărtare a părului, cum ar fi epilarea cu ceară.

Sedintele de epilare definitiva cu laser sunt mai rapide decat era de asteptat. De exemplu, este nevoie de doar câteva minute pentru ca un dermatolog să trateze zonele axilelor (axilelor) și mustaței.

 4. Epilarea definitivă este cel mai bun tratament pentru foliculită

Poţi elimina şi preveni firele de păr crescute sub piele. Epilarea definitivă cu laser este pur şi simplu cea mai bună opţiune şi singura soluţie pentru a preveni şi pentru a elimina creşterea firelor de păr sub piele. De asemenea, epilarea cu laser este o opţiune grozavă pentru persoanele care au pielea sensibilă şi care se confruntă cu iritaţii ale pielii imediat după ce au apelat la lama de ras sau la metodele de epilare cu ceară.

Esti in locatia DermEpil Militari, Schimba locatia de mai jos, folosind butoanele afisate.

Herastrau Tineretului Corbii Mari Galati Ploiesti Pitesti Brasov