Strada Intrarea Paulis, nr. 4 Militari, Ilfov, Romania

Franciza

Franciza DermEpil

Franciza DermEpil este o afacere la cheie și vă vom prezenta totul pas cu pas. De ce să alegeți afacerea în franciză? Cu documentele primite și sprijinul pe care îl oferim, vă puteți pune în funcțiune clinica în cel puțin 30 de zile. Totul este atât de ușor și rapid în comparație cu efortul necesar pentru a-ți construi și gestiona afacerea de la zero.

Vreau sa aplic pentru Franciza DermEpil

Apasa pe butonul de mai jos pentru a
ne trimite un mesaj sau pentru
a ne contacta telefonic.

Ce este Franciza?

O franciză este dreptul unei persoane cunoscute ca francizor de a utiliza un set de drepturi de proprietate industrială sau intelectuală pentru fabricarea sau vânzarea unui anumit tip de produs către beneficiar sau către o altă persoană cunoscută drept francizat. Este o afacere care ia forma unui contract care acordă Sau serviciul. Obținerea unei francize necesită o taxă de înregistrare în sistem și o plată anuală de redevențe, de obicei sub forma unui procent din vânzări.

Beneficiile Francziei

1. Serviciu/Reputația mărcii:

• Francizații achiziționează servicii/produse care sunt stabilite și cunoscute pe piață.

• Francizele au clienți fideli din prima zi, deoarece clienții cunosc deja brandul și au încredere în acesta.

2. Know-how și instruire garantate:

• Francizorul va furniza francizatului toate informațiile despre afacere obținute în urma testării modelului de afaceri în timp.

• Francizorul va oferi instruire gratuită întregului personal după cum este necesar pentru a se asigura că serviciul oferit de francizat este de calitatea promisă de brand.

• Nu este necesară experiență în afaceri sau în activitatea respectivă. Toate operațiunile sunt învățate prin instruire regulată oferită gratuit de francizor.

3. Sprijin complet și permanent:

• Francizorul va oferi suport complet și continuu francizatului pe durata contractului constând în întreținerea echipamentelor, consiliere pentru afaceri și angajați, servicii pentru clienți, managementul crizelor, managementul timpului, cerințe de documentare și oportunități de dezvoltare a afacerii.

• Este în interesul francizorului ca afacerea francizatului să aibă succes, deoarece investiția inițială poate fi recuperată rapid și pot fi create noi locuri de muncă

4.Marketing intern:

• Francizorii oferă servicii de marketing la nivel național pentru a asigura recunoașterea mărcii și succesul în afaceri în sistemul de franciză.

• Disponibil pentru francizați: materiale promoționale complete, garanții pentru a susține calitatea serviciilor locale, mix local optim pentru comunicarea mărcii.

• Francizații beneficiază adesea de planuri de marketing personalizate.

5.Sfaturi pentru deschiderea rapidă a afacerii:

• Întrucât franciza este un sistem de afaceri foarte bine organizat, înființarea unei astfel de afaceri la cheie se poate face foarte rapid, aproximativ 1-3 luni.

• Francizorul va oferi un plan de afaceri bine gândit și va sfătui cu privire la locație și selecția personalului, precum și la designul spațiului de lucru de marcă.

• Francizorul asigură respectarea tuturor normelor legale aplicabile astfel încât activitățile francizei acordate să fie în conformitate cu legislația română.

Puteți avea propria clinică în termen de 30 de zile. Doar urmați acești pași:

 • Pasul 1

  Primul pas este să necontactați și să spuneți de ce doriți această colaborare

 • Pasul 2

  Următorul pas presupune că aveți sau sunteți pe cale să înființați o afacere pentru a vă desfășura activitățile. Va fi furnizată o listă cu toate permisele necesare, aplicarea codului caen și toate documentele necesare pentru a practica activitatea juridică.

 • Pasul 3

  Alegerea locației. Locul trebuie să aibă cel puțin 30 de metri pătrați, iar marketingul nostru se bazează pe campanii online, astfel încât să nu fii nevoit să plătești o chirie uriașă pentru a te pune într-un spațiu aglomerat

 • Pasul 4

  Organizarea locației selectate și echiparea cu dispozitivele necesare. În primul rând, aveți nevoie de cel puțin un epilator permanent. Poti alege si alte servicii in functie de dimensiunea locatiei. Veți primi sfaturi de la noi cu privire la toate serviciile oferite și beneficiile acestora.

 • Pasul 5

  Angajați personal. Este necesar cel puțin un angajat, iar prezența francizatului este esențială pentru cel puțin primul an de funcționare. Nu este necesară experiența în domeniu. Asiguram pregatirea profesionala necesara, prezentarea aparatului.

 • Pasul 6

  Ești gata pentru a deschide ușile! Din partea noastră, vei primi suport prin marketing național care garantează rezervări din primele zile.

Ce fel de partener ne dorim?​

Ia legatura cu noi!

  Schimba locatia de mai jos, folosind butoanele afisate.

  Militari Herastrau Corbii Mari