Strada Intrarea Paulis, nr. 4 Militari, Ilfov, Romania

Despre Noi Franciza

Despre noi

DermEpil s-a născut din dorința de a ajuta femeile să se simtă frumoase, încrezătoare și fericite. Pentru noi frumusețea este o punte de legătură cu încrederea și iubirea de sine. Ne place să vedem cum clientele noastre evoluează, cum pleacă împlinite acasă și mereu venim cu câte un tratament eficient și modern.

Din decembrie 2015 oferim servicii de înaltă calitate și deschidem ușile noastre cu mare drag la sute de femei, dar și bărbaților. Înainte de a fi înființate saloanele noastre, am testat zeci de aparate și le-am ales pe cele mai bune, motiv pentru care cei care ne pășesc cel puțin o dată pragul ne rămân fideli. DermEpil este cunoscut pentru serviciile calitative din domeniul epilării, lucrând cu cel mai bun aparat de epilate definitivă (lasere dioda cu 3 și 4 lungime de undă). Anume acest aparat oferă cele mai bune rezultate pe toate tipurile de păr și piele, fiind un tratament nedureros.

De-a lungul timpului am reușit să ne facem remarcați și pentru scoaterea tatuajelor cu laserul ND:YAG. Am avut mii de clienți mulțumiți, ce au reușit să își îndepărteze tatuajele fără a rămâne cu semne sau cicatrici. Și pentru că ne dorim să evoluăm odată cu tehnologia, din anul 2022 am introdus în clinicile noastre PicoLaser, aparat ce ne permite să eliminăm tatuajele de 2 ori mai rapid, astfel pacienții vor avea nevoie de mai puțin de 5 ședințe pentru a putea scapă de tatuajele nedorite.

Printre serviciile oferite de clinicile DermEpil se regăsesc: eliminare vase capilare sparte, tratamente corporale (electrostimulare, împachetări, masaj), rejuvenare facial, aplicare gene, manichiură și pedichiură, laminare gene/sprâncene.

Te așteptăm cu mare drag în saloanele noastre pentru a te ajuta să devii cea mai bună versiunea a ta!

Franciza DermEpil

Vreau sa aplic pentru Franciza DermEpil

Apasa pe butonul de mai jos pentru a
ne trimite un mesaj sau pentru
a ne contacta telefonic.