Strada Intrarea Paulis, nr. 4 Militari, Ilfov, Romania

Beneficiile medicale ale masajului anticelulitic

Beneficiile medicale ale masajului anticelulitic

Un stil de viață dezordonat care predispune la stres, precum și o dietă neorganizată cu accent pe proteine ​​și grăsimi animale și un posibil dezechilibru de estrogen și progesteron duc la formarea celulitei.

Una dintre cele mai eficiente și mai confortabile soluții pentru celulită este un masaj anticelulitic. O tehnică specială de masaj anticelulitic nu numai că stimulează suplețea și elasticitatea pielii și a țesutului subcutanat, dar activează și circulația sângelui.

Te întrebi care sunt rezultatele acestui masaj? În primul rând acesta reduce stratul de celulită.

Un alt efect se vede în ten, pielea devine mai fermă și mai elastică. Drenajul limfatic efectuat în timpul acestui masaj transmite o senzație de lejeritate, accelerând fluxul limfei și astfel absorbind toxinele. De asemenea, atmosfera în care are loc un astfel de masaj duce la relaxare și îți oferă o stare de liniște.

Pentru ca masajul anticelulitic sa aibă rezultate vizibile de lunga durată este foarte important ca acesta sa fie făcut corect, și este recomandat ca acest tip de masaj să fie efectuat de un profesionist.

Beneficiile unui masaj anticelulitic nu se limitează la netezirea și îmbunătățirea aspectului pielii tale. Funcționează și ajută organismul în mai multe moduri, inclusiv:

• Îmbunătățește circulația sângelui la nivel arterial și venos

• Ajută la eliminarea toxinelor din organism

• Ajută la reducerea retenției de apă în organism și la reducerea straturilor de grăsime

• De asemenea, ajută la pierderea în greutate.

Masajul este folosit în mod obișnuit terapeutic de zeci de ani datorită proprietăților sale benefice pentru organism și sănătate. Un masaj anticelulitic bine executat poate aduce beneficii și mușchilor, articulațiilor și ligamentelor sensibile.

Leave a comment

Esti in locatia DermEpil Militari, Schimba locatia de mai jos, folosind butoanele afisate.

Herastrau Tineretului Corbii Mari Galati Ploiesti Pitesti Brasov