Strada Intrarea Paulis, nr. 4 Militari, Ilfov, Romania

7 motive pentru care să încerci epilarea definitivă cu laser

7 motive pentru care să încerci epilarea definitivă cu laser

Indiferent dacă mergi la salon sau o faci acasă, epilarea este o bătaie de cap  pentru majoritatea dintre noi. Lucrul bun este că trăim într-o epocă a vitezei. Deci, când vine vorba de procesul de îndepărtare a părului, există multe metode și dispozitive diferite din care să alegeți.

Mai jos îți vom prezenta 7 motive pentru care să încerci epilarea definitivă cu laser.

1. Economisești timp

În primul rând, economisește timp. Viteza procesului de îndepărtare a părului este principalul avantaj al epilării definitive. În loc să pierzi timpul în fiecare lună sau săptămână, să obții o programare sau să te chinui acasă, o ședință de epilare definitivă este foarte rapidă.

2. Procedură nedureroasă

Epilatorul sau epilarea cu ceară nu este o opțiune pentru mulți atunci când vine vorba de îndepărtarea părului, deoarece nu toți putem face față cu ușurință durerii. În cazul epilării definitive nu numai că este distrus complet foliculul de păr, întregul proces este nedureros. Excepțiile sunt impresia de arsură și mici ciupituri. Dar acestea sunt perfect normale și

3. Îndepărtarea firelor de păr aflate sub piele

Firele de păr aflate sub piele reprezintă o altă problemă cauzată de aparatul epilator sau lama de ras. Nefiind îndepărtate corespunzător, acestea provoacă mici umflături dureroase și inestetice. Prin intermediul epilării definitive, aceste folicule de păr sunt îndepărtate cu precizie, fără posibilitate de recidivă.

4. Nu există risc de a dezvolta infecții ale pielii

Epilarea definitivă cu laser reduce semnificativ riscul de infecții ale pielii. Procedura se face sub supravegherea unui specialist.

5. Bucură-te de pielea mai catifelată

Pe măsură ce tratamentul progresează (rețineți că sunt necesare una sau mai multe ședințe de epilare definitivă cu laser pentru ca rezultatele să fie considerate vizibile și de durată), această procedură va face pielea ta să arate mult mai bine, devine moale și netedă.

6. Vei economisi bani pe termen lung

Apelând la epilarea definitivă nu trebuie să mai cumperi nenumărate lame, aparate de ras, creme depilatoare, creme de ras. Costul epilării cu laser a scăzut în ultimii ani, așa că de ce să nu optezi pentru această metodă? Rezultatele sunt mult mai bune decât epilarea cu ceară și costul va fi mai mic în timp.

7. Epilarea definitivă este cel mai bun tratament pentru foliculită

Poţi elimina şi preveni firele de păr crescute sub piele. Epilarea definitivă cu laser este cea mai buna opțiune și singura soluție pentru prevenirea și îndepărtarea creșterii părului de sub piele. Este și o opțiune excelentă pentru cei cu pielea sensibilă.

Dacă te-am convins, intră pe site-ul nostru și nu ezita să îți faci o programare!

Leave a comment

Esti in locatia DermEpil Militari, Schimba locatia de mai jos, folosind butoanele afisate.

Herastrau Tineretului Corbii Mari Galati Ploiesti Pitesti Brasov