Picioare Integral – 4 Lungimi de unda

Picioare Integral – 4 Lungimi de unda

389 lei

Pachetul cuprinde:
 • 1 sedinte picioare integral sau scurt
Programare online non-stop in formularul de mai jos, sau telefonic la numarul : 0721 113 367
 • FARA DURERE
 • POTI STA LA SOARE
 • REZULTATE INCA DE LA PRIMA SEDINTA
 • TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE 2023
 • APARAT CU 4 LUNGIMI DE UNDA DE 3X MAI PUTERNIC DECAT APARATELE CONVENTIONALE.
 • CEL MAI EFICIENT TRATAMENT, NUMAI 5-6 SEDINTE NECESARE
Selecteaza data si ora programarii in calendarul de mai jos
 

 

CE ESTE LASERUL DIODA TWENTY THREE CU 4 LUNGIMI DE UNDA?

Laserul Dioda TwentyThree este un aparat de ultimă generație pentru epilarea definitiva.
Acest aparat folosește un laser special, cu patru lungimi de undă: 755nm (ALEXANDRIT, potrivit pentru firele subtiri precum sprancene si buza superioara), 808nm (potrivit pentru firele medii si groase precum brate, picioare), 940nm (joaca un rol important in eliminarea vaselor de sange si a rosetii de pe piele) si YAG 1064nm (perfect pentru tipurile de piele mai inchise la culoare, este foarte eficient în tratarea zonelor cu păr localizat în profunzime, cum ar fi scalpul, axile și zona inghinală), prin intermediul căruia penetrează in piele până la foliculul de păr. De-oarece folosește principiul absorbției selective a luminii, laserul este absorbit de melanina firului de păr, distrugân-du-l. Laserul este dotat cu o tehnologie specială de răcire, protejează pielea împotriva arsurilor, fiind astfel un trata-ment sigur și confortabil, fără durere. Dă rezultate impecabile indiferent de culoarea părului sau de tipul de piele. Sistemul eficient de racirea pielii (sapphire contact cooling tip) raceste piele inainte, in timpul si dupa tratamentul de epilare.

PROCEDURA

Parul se rade inainte de epilare, iar dupa epilarea definitiva, in uramatoarele saptamani , bulbii de par distrofiat, nu mai apar. Numai parul care se afla in faza de crestere poate fi cu succes epilat. Este indicat sa nu se epileze cu ceara in ultimele 3 saptamani.
Se protejeaza ochii cu ochelari speciali si se aplica un strat subtire de gel pe suprafata de epilat. Clientul simte o senzatie calda , insa tratamentul este fara durere si fara efecte secundare.
Pt o epilare definitiva, se recomanda 6-8 sedinte dupa cum urmeaza:

 • Sedintele 1-4 se vor face la un interval de 3-4 saptamani
 • Sedintele 5-8 se vor face la un interval de 5-6 saptamani

Pentru zonele precum mustata si zona inghinala, tratamentul se poate intinde cu pana la 10 sedinte necesare.
Pe parcursul epilarii definitive vor mai aparea fire de par noi (de regula dupa a treia sedinta), lucru ce nu trebuie sa va ingrijoreze, este un proces normal, iar aceste fire de par vor fi distruse la urmatoarele sedinte de epilare definitiva.

Cu toate ca este denumita epilare definitiva, aceasta necesita dupa terminarea sedintelor, cate doua sedinte anuale de intretinere, deoarece chiar daca este o procedura extrem de valoroasa, cu rezultate excelente, cu distructia a peste 90-95% dintre foliculii pilosi si cu efect de durabilitate de timp, poate exista o reaparitie, in procent extrem de mic al firelor de par.
Prima intretinere se va face la 3 luni, iar urmatoarele se vor face din 6 in 6 luni.
Pentru persoanele cu probleme hormonale, numarul sedintelor se poate prelungi si rezultatul va fi de 80-90%.

POST-PROCEDURA

Datorita tehnologiei eficiente de racire si a modului de lucru in miscare, cu eficientizarea transmisiei energiei strict la nivelul dermului si protectia maximala a epidermului, reactiile post procedura si aparitia de arsura/vezicule, cruste sau riscul de hiperpigmentare sunt minimizate aproape spre disparitia acestora, rarele situatii de reactii adverse sunt aparute in contextul nerespectarii indicatiilor si a ignorarii contextului medical al pacientului.
Nu exista restrictii post procedurale deoarece epidermul este respectat in intergitatea sa.

CONRAINDICATII

Protejarea si evitarea leziunilor cutanate (de ex alunite) in timpul procedurilor este foarte important.
Nu se realizeaza proceduri de epilare definitiva la femei insarcinate sau care alapteaza si la clienti cu un istoric de neoplazii.

 • sarcina;
 • alaptare;
 • medicamente fotosensibilizante (ex: retinoizi- Sotret, Roaccutane, Tetraciclina, Doxicilina, antimalarice);
 • boli fotosensibile (ex: lupus, eritematos);
 • epilepsie;
 • leziuni traumatice la nivelul pielii, cancer;

Pentru obtinerea efectului dorit, sunt necesare mai multe sedinte, tinand cont de variabilitatea individuala, nu se poate aprecia cu exactitate timpul neceras pana la obtinerea efectului dorit, rezultatele tranzitorii nereprezentand o garantie a efectului definitiv al tratamentului prin laser Dioda.
Va rugam sa nu luati pastile pentru cresterea parului nici in timpul tratamentului si nici dupa, deoarece firul de par va reaparea. Va recomandam sa folositi lotiune locala si nu pastile, daca chiar este necesar.

Recomandam ca pe timpul verii dupa epilare sa se foloseasca crema de protectie solara si sa se evite contactul cu soarele/solarul 3 zile inainte si 3 zile dupa procedura de epilare definitiva.

PROGRAMARILE LA CARE NU VA PUTETI PREZENTA TREBUIE SA FIE ANULATE TELEFONIC CU MINIM 24 ORE INAINTE DE PROCEDURA.

Item added to cart View Cart Checkout