Epilare Definitiva Fata, orice zona (mustata, barbie, perciuni)

Epilare Definitiva Fata, orice zona (mustata, barbie, perciuni)

49 lei

Programare online non-stop in formularul de mai jos, sau telefonic la numarul : 0721 113 367
INSTRUCȚIUNI ÎNAINTE DE TRATAMENT
 1. Vă rugăm să urmați toate instrucțiunile din formularul de consimțământ. Discutați cu operatorul despre istoricul dumneavoastră medical (medicamente, alergii, tipul de piele pe scala Fitzpatrick, orice tendință de cicatrizare sau vindecare lentă).
 2. Nu luați medicamente care provoacă fotosinsibilitate cu cel puțin 6 săptămâni înainte de tratamentul cu laser. Dacă luați mediamente pe bază de rețetă care provoacă fotosensibilitate, vă rugăm să luați legătura cu medicul pentru a discuta opțiunile dumneavoastră.
 3. Cu cel puțin 6 săptamâni înainte de tratamentul cu laser evitați cremele de depilare, ceară, electroliză și folosirea unui epilator.
 4. Nu luați Accutane (sau produse care conțin izotretinonin) cu cel puțin 6 luni înainte de tratamentul cu laser.
 5. Pe zona de tratament nu pot fi răni deschise, leziuni sau infecții ale pielii.
Selecteaza data si ora programarii in calendarul de mai jos

INSTRUCȚIUNI ÎN ZIUA ȘEDINȚEI

 1. Radeți zona are urmează să fie tratată. Dacă totuși rămân fire de păr în zona de tratament, vă rugăm să ne lăsați să radem zona respectivă, deoarece acest lucru ne permite să definim mai bine zona de tratament.
 2. Spălați ușor zona care urmează să fie tratată. Nu aplicați creme, loțiuni sau alte produse, cu excepția unui anestezic local (dacă este necesar).
 3. Dacă veți utiliza anestezic local, asigurați-vă că ați revizuit toate avertismentele asociate utilizării sale.
 4. Îmbrăcați-vă astfel încât să puteți expune modest zona de tratament.
 5. Dacă doriți, înainte să începeți tratamentul, puteți lua medicamente antiinflamatoare, cum ar fi ibuprofenul.
 6. Vă rugăm să veniți la primul tratament cu 15 minute mai devreme, respectiv cu 10 minute mai devreme la tratamentele următoare. Astfel vom avea timp pentru completarea documentelor necesare și să respectăm programarea dumneavoastră. Vă rugăm să nu întârziați.

 

INSTRUCȚIUNi ÎNGRIJIRE POST-TRATAMENT

 1. S-ar putea ca după tratament să aveți o senzație ușoară de arsură, care va dispărea după câteva ore. Roșeața pielii, vânătăi ușoare și/sau edeme ușoare sunt normale și pot dura câteva zile. Dacă doriți, puteți lua medicamente antiinflamatoare (cum ar fi ibubrofenul). Evitați expunerea la soare. Dacă expunerea la soare este inevitabilă, ar trebui să utilizați cremă de protecție solară (SPF 30 sau7 mai mare) timp de 4-6 săptămâni după tratamentul dumneavoastră.
 2. Păstrați zona curată și uscată pentru următoarele câteva zile, spălând-o ușor de două ori pe zi. Nu aplicați creme sau loțiuni, deoarece acestea pot înfunda porii și pot provoca complicații.
 3. În cazul în care apar vezicule, puteți folosi unguent pentru vindecare. Pachetele de gheață și compresele reci sunt extrem de utile în primele zile. Evitați căldura și nu folosiți comprese calde. Zona de tratament poate fi lăsată neacoperită, nu este nevoie de bandaj sau pansament special. Se recomandă îmbrăcăminte lejeră și confortabilă.

 

Tehnologia folosita

Diode Laser TwentyOne este un aparat de ultimă generație pentru epilare definitivă

Acest aparat folosește un laser special, cu trei lungimi de undă: 755nm, 808nm,1064nm, prin intermediul căruia penetrează pielea până la foliculul de păr. Deoarece folosește principiul absorbției selective a luminii, laserul este absorbit de melanina firului de păr, distrugându-l. Laserul este dotat cu o tehnologie specială de răcire, protejează pielea împotriva arsurilor, fiind astfel un tratament sigur și confortabil, fără durere. Dă rezultate impecabile indiferent de culoarea părului sau de tipul de piele.

Modulul de răcire TEC (Răcire termoelectrică) de mare putere și rezervorul de apă asigură funcționarea continuă al aparatului timp îndelungat fără oprire.

Cele 3 lungimi de undă:

755nm – Cel mai popular laser diodă de 755 nm, care înlocuiește laserul Alexandrite, oferind un tratament mai confortabil. Unda laserului de 755nm este absorbită de melanină în mod eficient. Această caracteristică ajută la îndepărtarea firelor de păr mai subțiri, puțin pigmentate. Durata tratamentului devine mai scurtă.

808nm – Laser diodă cu microcanal importat din Germania. Durata tratamentului se reduce la jumătate. Puteți efectua mai multe tratamente în mai puțin timp, să tratați rapid suprafețe mai mari, astfel să oferiți clienților cele mai rapide și mai eficiente tratamente.

1064nm – Experiența nouă pentru îndepărtarea părului pe piele închisă la culoare. Cu lungimea de undă e 1064nm îndepărtarea părului și rejuvenarea pielii este mai sigură, mai ales pentru pielea închisă la culoare. Performanță mai bună, funcție de răcire puternică, tratament confortabil și sigur.

Principiul tratamentului Laserele diodă folosesc principiul fototermolizei selective pentru a ținti cromoforii specifici din piele, melanină sau sângele. Laserele țintesc cromoforii din piele prin încălzirea lor selectivă, țesutul înconjurător nefiind lezat. Când realizăm epilarea definitivă, melanina din foliculul de păr este afectată, ceea ce duce la întreruperea creșterii părului.

În general este nevoie de 6-8 ședințe, repetate la fiecare 28 zile. După 2-3 ședințe se poate observa un efect semnificativ. Efect secundar: roșeață Efect: părul începe să cadă după o săptămână.

Item added to cart View Cart Checkout