Pachet 3 Sedinte Epilare Definitiva Inghinal Partial

159 lei

Programare online non-stop in formularul de mai jos, sau telefonic la numarul : 0721 113 367
 • FARA DURERE
 • POTI STA LA SOARE
 • REZULTATE INCA DE LA PRIMA SEDINTA
 • TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE
Selecteaza data si ora programarii in calendarul de mai jos

INSTRUCȚIUNI ÎNAINTE DE TRATAMENT

 1. Vă rugăm să urmați toate instrucțiunile din formularul de consimțământ. Discutați cu operatorul despre istoricul dumneavoastră medical (medicamente, alergii, tipul de piele pe scala Fitzpatrick, orice tendință de cicatrizare sau vindecare lentă).
 2. Nu luați medicamente care provoacă fotosinsibilitate cu cel puțin 6 săptămâni înainte de tratamentul cu laser. Dacă luați mediamente pe bază de rețetă care provoacă fotosensibilitate, vă rugăm să luați legătura cu medicul pentru a discuta opțiunile dumneavoastră.
 3. Cu cel puțin 3 săptamâni înainte de tratamentul cu laser evitați  ceara și folosirea unui epilator.
 4. Nu luați Accutane (sau produse care conțin izotretinonin) cu cel puțin 6 luni înainte de tratamentul cu laser.
 5. Pe zona de tratament nu pot fi răni deschise, leziuni sau infecții ale pielii.
 6. Protejarea si evitarea leziunilor cutanate(de ex alunite) in timpul procedurilor este foarte important.
 7. Nu se realizeaza proceduri de epilare definitiva la femei insarcinate sau care alapteaza si la clienti cu un istoric de neoplazii.

INSTRUCȚIUNI ÎN ZIUA ȘEDINȚEI

 1. Radeți zona are urmează să fie tratată. Dacă totuși rămân fire de păr în zona de tratament, vă rugăm să ne lăsați să radem zona respectivă, deoarece acest lucru ne permite să definim mai bine zona de tratament.
 2. Spălați ușor zona care urmează să fie tratată. Nu aplicați creme, loțiuni sau alte produse.
 3. Vă rugăm să veniți la primul tratament cu 5 minute mai devreme. Astfel vom avea timp pentru completarea documentelor necesare și să respectăm programarea dumneavoastră. Vă rugăm să nu întârziați.

 

INSTRUCȚIUNi ÎNGRIJIRE POST-TRATAMENT

 1.  Evitați expunerea la soare 3 zile inainte de tratament si 3 zile dupa tratament. Dacă expunerea la soare este inevitabilă, ar trebui să utilizați cremă de protecție solară (SPF 50).
 2. Evitați căldura și dusurile fierbinti in ziua in care ati facut tratamentul.

Tehnologia folosita

Diode Laser TwentyOne este un aparat de ultimă generație pentru epilare definitivă

Acest aparat folosește un laser special, cu trei lungimi de undă: 755nm, 808nm,1064nm, prin intermediul căruia penetrează pielea până la foliculul de păr. Deoarece folosește principiul absorbției selective a luminii, laserul este absorbit de melanina firului de păr, distrugându-l. Laserul este dotat cu o tehnologie specială de răcire, protejează pielea împotriva arsurilor, fiind astfel un tratament sigur și confortabil, fără durere. Dă rezultate impecabile indiferent de culoarea părului sau de tipul de piele.

Modulul de răcire TEC (Răcire termoelectrică) de mare putere și rezervorul de apă, asigură funcționarea continuă a aparatului timp îndelungat fără oprire.

Cele 3 lungimi de undă:

755nm – Cel mai popular laser diodă de 755 nm, care înlocuiește laserul Alexandrite, oferind un tratament mai confortabil. Unda laserului de 755nm este absorbită de melanină în mod eficient. Această caracteristică ajută la îndepărtarea firelor de păr mai subțiri, puțin pigmentate (firele subtiri precum sprancene si buza superioara). Durata tratamentului devine mai scurtă.

808nm – Laser diodă cu microcanal importat din Germania. Durata tratamentului se reduce la jumătate. Puteți efectua mai multe tratamente în mai puțin timp, să tratați rapid suprafețe mai mari, astfel să oferiți clienților cele mai rapide și mai eficiente tratamente (potrivit pentru firele medii si groase precum brate, picioare).

1064nm – Experiența nouă pentru îndepărtarea părului pe piele închisă la culoare. Cu lungimea de undă e 1064nm îndepărtarea părului și rejuvenarea pielii este mai sigură, mai ales pentru pielea închisă la culoare. Performanță mai bună, funcție de răcire puternică, tratament confortabil și sigur. Perfect pentru tipurile de piele mai inchise la culoare, este foarte eficient în tratarea zonelor cu păr localizat în profunzime, cum ar fi scalpul, axile și zona inghinală.

Laserele diodă folosesc principiul fototermolizei selective pentru a ținti cromoforii specifici din piele, melanină sau sângele. Laserele țintesc cromoforii din piele prin încălzirea lor selectivă, țesutul înconjurător nefiind lezat. Când realizăm epilarea definitivă, melanina din foliculul de păr este afectată, ceea ce duce la întreruperea creșterii părului.

În general este nevoie de 8-10 ședințe, repetate la fiecare 28 zile. După 2-3 ședințe se poate observa un efect semnificativ.

Repetarea terapiei la aproximativ o luna este necesara pentru a prinde firul de par in faza de crestere (rezultatul se vad de la o sedinta la alta), parul avand 6 etape de crestere. Ceea ce inseamna ca pe parcursul epilarii definitive vor mai aparea fire de par noi (de regula dupa a treia sedinta), lucru ce nu trebuie sa va ingrijoreze, este un process normal, iar aceste fire de par for fi distruse la urmatoarele sedinte de epilare definitiva.

Cu toate ca este denumita epilare definitiva, aceasta necesita dupa terminarea sedintelor, cate doua sedinte anuale de intretinere, deoarece chiar daca este o procedura extrem de valoroasa, cu rezultate excelente, cu distructia a peste 90-95% dintre foliculii pilosi si cu efect de durabilitate de timp, poate exista o reaparitie, in procent extrem de mic al firelor de par.

Prima intretinere se va face la 3 luni, iar urmatoarele se vor face din 6 in 6 luni.

Pentru persoanele cu probleme hormonale, numarul sedintelor se poate prelungi si rezultatul va fi de 80-90%.

Firul de par subtire necesita mai multe sedinte de epilare definitive si rezultatul va fi de 80-90%.