Strada Intrarea Paulis, nr. 4 Militari, Ilfov, Romania

Epilarea definitiva cu laser este dureroasa?

Screenshot 2023-08-08 at 15.49.53

Mulți oameni se îngrijorează în privința duratei și intensității durerii atunci când vine vorba de epilarea definitivă cu laser. Însă, fără îndoială, durerea este un subiect subiectiv și poate varia de la o persoană la alta, în funcție de sensibilitatea pielii, tipul de piele și alte factori individuali.

Din fericire, epilarea definitivă cu laser nu este o procedură dureroasă. Este adevărat că unele persoane pot experimenta un disconfort ușor sau o senzație de furnicături, dar acest lucru nu durează mult și este, de obicei, foarte suportabil. Cu toate acestea, există câteva motive pentru care această procedură nu este dureroasă:

Epilarea definitivă cu laser este o procedură minim invazivă
Aparatul de epilare cu laser utilizează o tehnologie care îndepărtează părul de la nivelul rădăcinii, prin absorbția luminii emise de laser în foliculul de păr. Acest proces este complet nedureros și nu implică tăierea sau penetrarea pielii, așa cum se întâmplă în cazul epilării cu ceară sau cu aparatul de ras.

Procedura se efectuează cu ajutorul unor aparate moderne de epilare definitivă cu laser
Aparatele de epilare definitivă cu laser moderne sunt dotate cu tehnologie avansată, care le permite să controleze temperatura și intensitatea laserului în timpul procedurii. În acest fel, se evită orice disconfort sau durere asociată cu procedura.

Înainte de a începe procedura, se aplică o cremă anestezică
Pentru a reduce orice disconfort resimțit în timpul procedurii, se poate aplica o cremă anestezică pe zona care urmează să fie epilată. Această cremă ajută la ameliorarea disconfortului și face ca procedura să fie mult mai ușor de suportat.

Rezultatele sunt mult mai bune și mai rapide decât alte metode de epilare
Datorită faptului că epilarea definitivă cu laser utilizează o tehnologie avansată, rezultatele sunt mult mai bune decât în cazul altor metode de epilare, precum epilarea cu ceară sau aparatul de ras. În plus, numărul de ședințe necesare pentru a obține rezultatele dorite este mult mai mic decât în cazul altor metode de epilare, ceea ce înseamnă că veți petrece mai puțin timp și mai puțin bani în saloanele de înfrumusețare.

În concluzie, epilarea definitivă cu laser nu este o procedură dureroasă. Chiar dacă unele persoane pot experimenta un disconfort ușor, acesta este mult mai suportabil decât orice alta modalitate de epilare definitiva

Leave a comment

Esti in locatia DermEpil Militari, Schimba locatia de mai jos, folosind butoanele afisate.

Herastrau Tineretului Corbii Mari Galati Ploiesti Pitesti Brasov