Indepartare tatuaj codite spranceane

Indepartare tatuaj codite spranceane

150 lei

Programare online non-stop in formularul de mai jos, sau telefonic la numarul : 0721 113 367
2 Optiuni de tratamant disponibile
1. Picolaser
2. Laserul ND:YAG

Acest aparate laser sunt utilizate pentru tratamentul de îndepărtare a tatuajelor de pe corp. Laserul transformă particulele de pigmenți in nanoparticule, astfel accelerând indepărtarea acestora prin metabolism. Sunt necesare aproximativ 3-5 ședințe, în funcție de organismul clientului și culoarea tatuajului (culorile mai închise se elimină mai ușor, iar culoarea galbenă și verde, mai dificil).

Selecteaza data si ora programarii in calendarul de mai jos
  
CE ESTE LASERUL PICO ?

Acest aparat laser este utilizat pentru tratamentul de îndepărtare a tatuajelor de pe corp si din sprancene, indepartarea pistruilor, albirea pielii, indepartarea semnelor din nastere sau a zonelor de hiperpigmentare.

CE ESTE LASERUL ND:YAG

Acest aparat laser este utilizat pentru tratamentul de îndepărtare a tatuajelor de pe corp. Laserul transformă particulele de pigmenți in nanoparticule, astfel accelerând indepărtarea acestora prin metabolism. Sunt necesare aproximativ 3-5 ședințe, în funcție de organismul clientului și culoarea tatuajului (culorile mai închise se elimină mai ușor, iar culoarea galbenă și verde, mai dificil).

Pentru scoaterea tatuajelor, sunt necesare aproximativ 2-5 ședințe la un interval de 2-3 luni, în funcție de organismul clientului și culoarea tatuajului (culorile mai închise se elimină mai ușor, iar culoarea galbenă și verde, mai dificil). Sunt cazuri rarare in care se poate ajunge si la efectuarea a 10 sedinte.
Pentru pete pigmentare din nastere “café-au-lait” sunt necesare intre 6-8 sedinte, la un interval de 45-60 zile. Primele rezultate se vor observa dupa 4 saptamani.
Pentru pistrui si melisma/ cloasma (pete pigmentare asemanatoare pistruilor, ce apar in timpul sarcinii si post expunerea la soare) sunt necesare 10-15 sedinte, la un interval de 7 zile.

TEORIA TRATAMENTULUI:

Lungimea de undă laser specifică va afecta pigmenții de tatuaj și melanina din epidermă și dermă. Melanina și pigmenții vor începe să se umfle și să explodeze în particule minuscule după absorbția acestui laser de înaltă energie. O parte dintre ele va fi împușcată din corp, alte părți vor fi eliminate treptat prin metabolism.

PROCEDURA:

Se protejează ochii cu ochelari speciali și se dezinfectează zona tratată. Pacientul simte o senzaţie caldă, pișcături, însă durerea este suportabilă.

POST-PROCEDURA:

După tratament poate apărea o rană superficială pe zona tratată, care se va vindeca total, fără urme sau cicatrici. Pentru post tratament, se pot folosi: cremă baneocin până ce rana superficială se usucă, iar apoi cremă de gălbenele. Nu este recomandată expunerea la radiații U.V. (solar, soare) cu o săptămână după tratament. Ședințele se fac la interval de 4-6 săptămâni. Ca efect secundar al tratamentului laser poate apărea o senzație de disconfort, căldură locală şi roşeaţă. Pot apărea de asemenea vezicule, dar, datorită localizării intraepidermice, acestea se vindecă fără cicatrici.

 

AM INTELES CONTRAINDICATIILE TRATAMENTULUI CU LASER DIODA SI NU MA AFLU IN NICI UNA DINTRE ACESTE SITUATII:

-sarcina;
-boli de inima;
-medicamente fotosensibilizante (ex: retinoizi- Sotret, Roaccutane, Tetraciclina, Doxicilina, antimalarice);
-boli fotosensibile (ex: lupus, eritematos);
-hipertensiune arteriala;
-efectuarea oricarui tratament de peeling IPL/chimic în decurs de jumătate de an;

Pentru obţinerea efectului dorit, sunt necesare mai multe sedinţe efectuate la interval cuprins intre 4-6 săptămâni. Ţinând cont de variabilitatea individuală, nu se poate aprecia cu exactitate timpul necesar până la obţinerea efectului dorit, rezultatele tranzitorii nereprezentând o garanţie a efectului definitiv al tratamentului prin laser PICO.
Am înţeles că pentru a evita efectele secundare, este necesară evitarea expunerii la U.V. (soare, solar).
Nu ştiu să fiu suferind de nici una dintre afecţiunile contraindicate de tratamentul prin laser PICO şi nu sunt sub tratament cu medicamentele contraindicate.
Am înţeles că după terapia laser este interzisă utilizarea produselor cosmetice iritante, care conţin parfum.
Am înţeles efectele secundare care pot aparea în urma tratamentului prin laser PICO.

După tratament poate apărea o rană superficială pe zona tratată, care se va vindeca total, fără urme sau cicatrici. Pentru post tratament, se pot folosi: cremă baneocin până ce rana superficială se usucă, iar apoi cremă de gălbenele. Nu este recomandată expunerea la radiații U.V. (solar, soare) cu o săptămână după tratament. Ședințele se fac la interval de 4-6 săptămâni. Laserul Nd:Yag reprezintă o tehnologie laser, eficientă la îndepărtarea tatuajelor. Ca efect secundar al tratamentului laser poate apărea o senzație de disconfort, căldură locală şi roşeaţă. Pot apărea de asemenea vezicule, dar, datorită localizării intraepidermice, acestea se vindecă fără cicatrici.

CONTRAINDICATII

Am înţeles contraindicaţiile tratamentului cu laser Nd:YAG si nu mă aflu în nici una din aceste situații:

sarcină
alaptare
medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi (Sotret, Roaccutane), Tetraciclină, Doxiciclină, antimalarice)
medicamente anticoagulante (ex. Heparină)
boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)
epilepsie
leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează sa fie tratate
Pentru obţinerea efectului dorit, sunt necesare mai multe sedinţe efectuate la interval cuprins intre 4-6 săptămâni. Ţinând cont de variabilitatea individuală, nu se poate aprecia cu exactitate timpul necesar până la obţinerea efectului dorit, rezultatele tranzitorii nereprezentând o garanţie a efectului definitiv al tratamentului prin laser Nd:YAG.

Am înţeles că pentru a evita efectele secundare, este necesară evitarea expunerii la U.V. (soare, solar).
Nu ştiu să fiu suferind de nici una dintre afecţiunile contraindicate de tratamentul prin laser Nd:YAG şi nu sunt sub tratament cu medicamentele contraindicate.
Am înţeles că după terapia laser este interzisă utilizarea produselor cosmetice iritante, care conţin parfum.
Am înţeles efectele secundare care pot aparea în urma tratamentului prin laser Nd:YAG.

Item added to cart View Cart Checkout