Aplicare gene 1D

Aplicare gene 1D

130 lei

Programare online non-stop in formularul de mai jos, sau telefonic la numarul : 0721 113 367

Iti doresti sa poti avea genele mereu rimelate, dar totusi sa scapi de corvoada demachierii? Cum ar fi, daca la plaja, ai putea avea genele mereu conturate si cu mult mai mult volum? Iti ofer solutia ideala: aplicarea de extensii gene fir cu fir la salonul nostru din Bucuresti. Au un aspect natural, astfel ca este aproape imposibil ca cineva sa-si dea seama ca sunt aplicate, insa dau volum genelor naturale si intensitate maxima privirii, cum de altfel puteti observa in imaginile de mai jos.

Selecteaza data si ora programarii in calendarul de mai jos

Este necesara o intretinere periodica la 2, 3 sau 4 saptamani, in functie de calitatea genelor naturale si de modul de ingrijire al extensiilor.

Pentru o ingrijire ideala a extensiilor de gene, iata cateva reguli de urmat:

pe toata durata in care purtati extensii de gene nu folositi nici un produs gras in zona ochilor (aici intra si produsele de machiaj de orice fel, in afara de produsele pudra);
Nu folositi produse de machiaj in zona ochilor!
Nu aplicati mascara pe gene (nu veti avea nevoie oricum datorita aspectului final al extensiilor de gene);
Evitati frecarea ochilor, precum si frecarea genelor deoarece orice actiune mecanica poate duce la ruperea genelor naturale!
Pentru demachiere folositi numai solutii pe baza de apa, neuleioase, deoarece uleiul deterioreaza adezivul pentru gene false (la noi în salon puteți achizitiona un produs special pt demachierea ochilor purtători de extensii de gene);
De asemenea, ochii trebuie sa fie spalati o data pe zi, cu apa si sapun special pentru ochi sau fata, de preferat seara, pentru a indeparta eventualele reziduuri de machiaj, sau praf, impuritati de peste zi, cat si sebumul secretat prin piele. Daca sarim peste aceasta etapa, din teama ca apa va afecta rezistenta si aspectul genelor, vom obtine exact opusul, si anume baza grasa formata din sebum sau din produse grase de machiaj va afecta rezistenta adezivului in timp, si astfel genele cad mai repede.
Aplicarea extensiilor este o operatiune laborioasa, asa ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare. Extensiile nu sunt usor de pus si este nevoie de migala si precizie pentru ca rezultatul final sa fie uimitor;

Intervalul de aplicare difera in functie de mai multi factori: densitatea si volumul genelor naturale, densitatea si volumul ales pentru aplicarea extensiilor de gene.

Item added to cart View Cart Checkout