SERVICII

EPILARE DIFINITIVA
Laserul SHR (Super Hair Removal) acumulează experiența din tehnologia IPL, două sisteme într-un sistem cu cea mai mare eficacitate la ora actuală. Cu această metodă revoluționară se îndepărtează atât părul subțire, cât și deschis la culoare (gri).
INDEPARTARE TATUAJE CU LASER
Acest aparat laser este utilizat pentru tratamentul de îndepărtare a tatuajelor de pe corp. Laserul transformă particulele de pigmenți in nanoparticule, astfel accelerând indepărtarea acestora prin metabolism.
ELIMINARE VASE CAPILARE SPARTE
Acest aparat cu laser este conceput pentru tratamentul de indepartare al venectaziilor, capilarelor sparte, a pigmentarilor, leziunilor vasculare ale feţei, corpului si al membrelor, cu diametrul sub 3 mm
INTRETINERE FACIALA
Microdermabraziunea este un tratament de estetică facială ce presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic ce asigură un mai bun control asupra peelingului mecanic.
PACHETE PROMOTIONALE
LA DOUA CLIENTE NOI VENITE PRIN RECOMANDAREA TA,
PRIMESTI O SEDINTA GRATUITA DE EPILARE DEFINITIVA.
TU ALEGI ZONA.
ELECTROSTIMULARE
Electrostimularea sau stimularea electrică neuromusculară (NMES) este o tehnică fizioterapeutică folosită pentru dezvoltarea musculară, optimizarea antrenamentelor sau tonifierea pielii.
TUNEL CU RAZE INFRAROSII
• eficient pentru probleme de supraponderabilitate;
• imbunatateste sistemul limfatic fiind adjuvant in tratamentele de scadere a greutatii corporale;
• imbunatateste aspectul pielii, eliminind toxinele si substantele reziduale;
MANICHIURA
Manichiura clasica este serviciul de baza ce include crearea formei, curatarea cuticulelor, aplicarea de baza, culoare si top coat.
GENE FIR CU FIR
Iti doresti sa poti avea genele mereu rimelate, dar totusi sa scapi de corvoada demachierii? Cum ar fi, daca la plaja, ai putea avea genele mereu conturate si cu mult mai mult volum?

Esti in locatia DermEpil Militari, Schimba locatia de mai jos, folosind butoanele afisate.

Herastrau Tineretului Corbii Mari Galati Ploiesti Pitesti Brasov