MANICHIURA

Manichiura clasica este serviciul de baza ce include crearea formei, curatarea cuticulelor, aplicarea de baza, culoare si top coat.

Unghiile sunt rasfatate cu produse de curatare, hidratare si produse-tratament pentru ca pielea mainilor si cuticulele sa arate ingrijite si hranite.

Manichiura semipermanenta a aparut ca urmare a nevoii femeilor de a avea unghii impecabile pentru o perioada indelungata. Daca ai un program incarcat si timpul nu iti permite sa ajungi saptamanal in salon pentru realizarea manichiurii, o manichiura cu oja semipermanenta este alegerea perfecta.

Datorita texturii super rezistente, acest tip de oja face manichiura sa tina pana la 3 saptamani si chiar peste. In plus, manichiura semipermanenta nu este foarte scumpa, iar rezultatul va fi unul surprinzator: unghii cu aspect natural care isi vor pastra forma, stralucirea si culoarea pe termen lung.

Descopera avantajele unei manichiuri semipermanente!

Durabilitatea – oja semipermanenta face ca manichiura sa reziste chiar pana la 3 saptamani sau mai mult, indiferent de activitatile zilnice pe care le ai in program.

Aspectul natural – acesta este principalul avantaj al manichiurii semipermanente. Unghiile tale vor arata natural, estetic si vei da dovada de o manichiura ingrijita, ca la carte se aplica si se indeparteaza destul de simplu – aplicarea unei manichiuri semipermanente nu necesita foarte mult timp, iar uscarea se face pe loc, cu lampa UV. In plus, indepartarea lor poate fi realizata cu un dispozitiv special pe care il detinem in salon.

Varietatea modelelor – 1Dream pune la dispozitia voastra o gama vasta de modele complexe pe care le puteti realiza. Se poate aplica glitter pe unghii sau se pot accesoriza in functie de dorinte.

manichiura2

O alternativa la unghiile cu gel – manichiura semipermanenta poate fi aplicata daca iti doresti sa ramai la unghiile tale naturale. Desigur, daca iti doresti ceva si mai rezistent, poti opta pentru unghii cu gel sau unghii cu pudra.

Cum se aplica manichiura semipermanenta?

Acest tip de manichiura se poate realiza cu foarte mare usurinta. Inainte de aplicarea produselor, unghiile vor fi curatate si se vor ingriji cuticulele, pentru ca acestea sa nu deterioreze aspectul final al manichiurii. Apoi urmeaza etapa de matuire a suprafetei unghiilor, dupa care se aplica oja semipermanenta, in functie de culoarea aleasa de client. Imediat dupa terminarea fiecarei unghii, va fi folosita lampa UV pentru uscarea si fixarea produsului pe unghii.

manichiura3

manichiura4

Manichiura cu gel este in tendinte de ceva vreme incoace iar persoanele care prefera sa o poarte se bucura de avantajele multiple:

gelul aplicat pe unghii ajuta la corectarea formei sau alungirii acesteia (pentru persoanele cu unghii fragile ce nu pot sa le creasca natural) prin aplicarea de tips-uri sau constructie pentru manichiura cu gel intretinerea este mai simpla si se realizeaza la intervale mai lungi decat in cazul manichiurii clasice (3-4 saptamani) posibilitatea ciobirii unghiilor dispare – manichiura ramane intacta si stralucitoare poti opta pentru modele complexe, disponibile doar in manichiura cu gel.

manichiura5

manichiura6