ELIMINARE VASE CAPILARE SPARTE

CE ESTE LASERUL DIODA-980nm

Acest aparat cu laser este conceput pentru tratamentul de indepartare al venectaziilor, capilarelor sparte, a pigmentarilor, leziunilor vasculare ale feţei, corpului si al membrelor, cu diametrul sub 3 mm – deci NU a venelor dilatate varicoase! Laserul produce coagularea sangelui si iritatia peretilor vasei sanguine mici prin caldura intensa degajata care determina colabarea acestora. Sunt necesare intre 1-3 tratamente in funcţie de calibrul vaselor.

PRE-PROCEDURA

Este recomandat sa nu existe expunere la radiatii U.V. cu 2 săptămâni înaintea tratamentului.

PROCEDURA

Se protejează ochii cu ochelari speciali si se dezinfecteaza zona tratata. Pacientul simte senzaţia de rece, pentru ca inainte se produce racirea suprafetei pielii pentru a o proteja, urmata de o înţepătură la descarcarea flash-ului de lumina laser, care dispare apoi rapid dupa aplicarea piesei de racire.

POST-PROCEDURA

Imediat după tratament poate aparea o roşeaţă, care poate dura de la câteva ore la 2-4 zile. Vasele mici dispar imediat, cele mai mari (sub 3mm) devin albăstrui sau maronii, culoare care poate sa persiste pana la 1-2 saptamani. Pentru siguranţa, se pot folosi creme cu factori de protecţie solară timp de 2-3 saptamani în cazul expunerii prelungite la radiaţii U.V. Procedura se poate repeta la 1-2 luni pentru vasele care nu au disparut de la primul tratament.

Ca efect secundar al tratamentului cu laser poate aparea o senzatie de discomfort, caldură locală şi roşeaţă. Pot aparea de asemenea vezicule, dar, datorita localizarii intraepidermice, acestea se vindeca fara cicatrici. Dupa tratament este recomandat consumul de lichide, vitamine C si E, sa folositi creme hidratante si nutritive. Masati delicat partea tratata in fiecare seara. Este interzisa expunerea la soare sau la solar timp de 1-2 saptamani dupa tratament.

Esti in locatia DermEpil Militari, Schimba locatia de mai jos, folosind butoanele afisate.

Herastrau Tineretului Corbii Mari Galati Ploiesti Pitesti Brasov